9 december The Making Of in Almere

‘ Een plan met elan en grote ambitie’ De Structuurvisie omvat de ambitieuze taakstelling van het Rijk om Almere uit te breiden met 60.000 woningen en 100.000 arbeidsplaatsen, te realiseren rond het jaar 2030. Het moet een doorstart maken van een typisch monofunctionele New Town naar een stad met evenwichtige samenstelling van bevolking etc…

Dit waren het uitgangspunt voor de bijeenkomst op 9 december jl. met de masterclass van de gemeente Almere. Als tweede onderdeel van de workshopdag stond een ronde van het debatspel The Making Of op het programma.

Met slogans als: Almere Noord: vindt je eigen energie!, ‘Almere onstaan uit het niets. Almere waar mijn groene hart klopt!’ en Het bloeit in Almere! werd een fris blik geworpen op de mogelijkheden die Almere biedt en kan bieden. Het resultaat van het debat bleef onbeslist, maar de intensieve lobby inde wandelgangen onder het genot van een drankje leverde uiteindelijk voor Het bloeit in Almere de winnaarspositie op.

Comments are closed.