23 en 24 september The Making Of: Maak Plaats! voor Campus Hoogvliet

In opdracht van Woonbron Hoogvliet en de Deelgemeente Hoogvliet onderzocht het team van Maak Plaats! wat jongeren graag bezig houdt en wat zij belangrijk vinden op de nieuw te realiseren pleinen van Campus Hoogvliet (realisatie 2015). Op woensdag 23 september vond de eerste debatavond plaats in het Informatiecentrum Hoogvliet met jongeren en betrokken partners. Tijdens deze avond werd het debatspel The Making Of ingezet om de meningen van de jongeren te horen. Ruim 20 jongeren uit Hoogvliet deze hier aan mee. Maak Plaats! is een programma ontwikkeld in het kader van YOUR WORLD 2009. Het jaar waarin Rotterdam, als eerste Jongerenhoofdstad van Europa, de positie, de kracht en het perspectief van jongeren centraal.

Comments are closed.