Amfibisch Wonen/ Amphibious Living als pdf

Een aantal keren per jaar komt de vraag binnen of de uitgave van Amfibisch Wonen nog beschikbaar is en of het besteld kan worden. Deze uitgave is vrij snel nadat het was uitgebracht in 2000, uitverkocht en er rest nog slechts een enkel exemplaar in de bibliotheek van het NAi en een exemplaar in de boekenkast van Hans Venhuizen. Daarmee is het een collecters-item geworden! Aangezien het onderwerp nog steeds actueel is en er nog steeds vraag is naar deze uitgave, is er besloten om het boek in pdf-vorm op de site aan te bieden aan ieder die geïnteresseerd is.

Omdat het totale boek in pdf-vorm een te groot bestand bevat, is het bestand in 15 kleinere onderdelen opgeslagen van 4 tot 7MB en is nu voor iedereen goed te downloaden zonder dat de computer vast loopt of dat er een uur gedownload moet worden. De cijfers voor de onderdelen corresponderen met de paginanummering vermeld bij de inhoud.

Mochten er passages of afbeeldingen uit het boek gebruikt worden dan graag de bronvermelding, auteur en/of fotograaf vermelden.

9-voorwoord

15-amfibisch-wonen

27-habito-et-emergo

45-juryrapport1

63-categorie-1-landschap-en-stedenbouw

85-categorie-2-stedenbouw-en-architectuur

107-categorie-3-wonen-en-werken-met-water1

129-catalogus-categorie1

145-catalogus-categorie-2-a

catalogus-categorie-2b

181-catalogus-categorie-3

193-workshops-barendrecht

221-workshops-rotterdam-ijsselmonde

249workshops-gouda

271-reacties

315-colofon

Comments are closed.